Thuis aan het werk en de kinderen weer half naar school? Eindelijk tijd om enigszins te reflecteren op het gelopen pad en de wensen naar de toekomst toe te concretiseren?

Mensen die hun KernTalenten kennen, weten wat ze kunnen doen om hun energie in balans te houden in lastige tijden. Kost het je veel om in de zorgende rol van de thuisjuf of –meester te kruipen? Dan hou je de balans misschien wel door een social distance picknick met een goede vriend(in) of is het nodig je dagelijks een uurtje op een legpuzzel te storten. Iets doen dat aansluit bij je sterkste KernTalenten geeft je die broodnodige energie.

Ook krijg je nu de kans om eens diepgaand terug te kijken op het werk dat je doet. Vaak blijkt met een beetje afstand dat er ruimte is voor verbetering. Word je er nou echt blij van? Haal je gevoelsmatig alles uit jezelf dat er in zit? Zit je nog wel op je plek? Deze periode is misschien wel de beste gelegenheid om concrete stappen naar de toekomst toe vorm te geven. Stappen en keuzes waarbij inzicht in je KernTalenten waardevol is. Ben je nieuwsgierig wat een KernTalentenanalyse voor jou kan doen? Neem gerust contact op met een van onze analisten. Zij kunnen je er alles over vertellen.