Goedgekeurd
apparentlygifted
Sylvia Tas-Nöllen

Als coach is het mijn passie om je inzicht te geven in jouw KernTalenten. Met dit inzicht kan jij de beste keuzes maken in je werk of studie. De persoonlijke begeleiding en adviezen, dat zijn mijn sterke kanten.

Goedgekeurd
BeaHekhuis
Bea Hekhuis

Als psycholoog, KernTalentenanalist en EFT-coach ondersteun ik mensen bij het ontwikkelen en benutten van hun unieke talenten. Oplossingsgericht, gezond verstand, nuchter, invoelend, begripvol en vind weinig raar, humor, loopt 'barefoot'.

Bea is momenteel niet beschikbaar voor (nieuwe) klanten.

Goedgekeurd
BasRijnders
Bas Rijnders

"Stress en Burn/bore-out" is mijn specialisatie als coach en therapeut. Hoe gebruik je je ‘energie-systeem‘ op een juiste manier zodat je gezond blijft en succesvol bent? Voor professionals en particulieren. Bij stressklachten, burn/bore-out en andere (levens)vragen. Voor herstel en preventie!

Goedgekeurd
WillemS
Willem Stortelder

Niet altijd wordt al het voorhanden talent aangesproken. Voor de werknemer betekent dat minder werkplezier, voor de werkgever minder productiviteit. De mens is dé onderscheidende schakel is in een duurzame en gezonde organisatie, het ontdekken en benutten van ieders talent aldus een voorwaarde.

Goedgekeurd
Paulinecoret
Pauline Coret-Bökenkamp

Vanuit mijn sterke KernTalenten coach ik met veel passie mensen met een veelal complexe levensloop naar een zinvolle invulling van werk en privéleven vanuit de gedachte "iedereen is oké". Ik ben expert hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en andere bijzondere breinen.

Goedgekeurd
Maia
Maïa van der Meer

Als coach voor (hoog)begaafde en sensitieve personen leer ik mensen het perspectief kiezen om hun leven positief in te richten. Met kennis uit de positieve psychologie, interventies uit het oplossingsgericht coachen en inzicht in hun KernTalenten laat ik mensen floreren.

Spring naar pagina:
1 2 3 4 5