Twintigers en dertigers leven met torenhoge verwachtingen. En met het gevoel van is-dit-het-nou. Een verslaggever (26) van het Parool doet mee met een millennialweekend in het bos. Op zoek naar zingeving. Doel van het weekend is om een persoonlijke missie te formuleren, onder leiding van positiviteitspsycholoog en millenialcoach Daan Klever.

De positieve psychologie is een boeiende tak van sport. De klassieke psychologie richt zich op problemen en gebreken, terwijl de positieve psychologie zich richt op welbevinden en optimaal functioneren. Er daar past de KernTalentenmethode goed bij. De KernTalentenmethode richt zich ook op het positieve in een persoon. Op daar waar iemand energie van krijgt, gelukkig van wordt en gemakkelijk vaardigheden in kan ontwikkelen. En ieder KernTalent is positief, het kan alleen per omstandigheid verschillen of het je helpt of belemmert.

De millenials leven met torenhoge verwachtingen. Laten zij zich mogen richten op wat hun energie, zingeving en geluk biedt.