4 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
FrancieLommen
Francie Lommen

Als CoreTalentsAnalyst en uitvaartbegeleider werk ik op de kantelingen van 't leven. Bij verwerking van verlies en afscheid in de breedste zin ligt mijn expertise. Mens, relatie en communicatie intrigeert me, vooral als mensen weer plezier in ‘t leven ervaren waardoor ze in beweging komen.

Goedgekeurd
brenda.slagter
Brenda Slagter

'Mensen in beweging brengen' is mijn kernpassie en rode draad in m'n leven.
Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen verschil maken als zij werken vanuit hun talent en daarin gezien, gewaardeerd en versterkt worden. Ik zet m'n kennis en ervaring in als leider, onderwijskundige, coach, trainer.

Goedgekeurd
MarjoleinAppeldoorn
Marjolein Appeldoorn

Als CoreTalentsAnalyst en Uitvaartverzorger werk ik op de kantelingen van het leven. Mensen in beweging brengen, weer plezier in het leven te ervaren is een privilege. Bij levensvragen, verwerking van verlies en afscheid in de breedste zin van het woord ligt mijn expertise.

Goedgekeurd
Ageethvdv
Ageeth van der Velden

Het verschil maken in het leven van de ander is wat ik graag doe en mij voldoening geeft. Met de KTA ontdekte ik zelf waarom en hoe ik dat van nature het liefste doe. Inmiddels heb ik met de KTA al bij veel mensen het verschil mogen maken. In mijn werk is het altijd de basis ongeacht de hulpvraag.