20 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
janouvos
Janou Vos

Het is mijn passie om als coach en KernTalentenanalist jou te inspireren in jezelf te geloven en zo het beste uit jezelf te halen. Ik help je graag op weg om je sterke kanten te gaan zien en authentiek jezelf te zijn, zodat je volop energie, plezier en voldoening gaat ervaren in je werk en leven.

Goedgekeurd
Paulinecoret
Pauline Coret-Bökenkamp

Vanuit mijn sterke KernTalenten coach ik met veel passie mensen met een veelal complexe levensloop naar een zinvolle invulling van werk en privéleven vanuit de gedachte "iedereen is oké". Ik ben expert hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en andere bijzondere breinen.

Goedgekeurd
dbudel
Danielle Budel

Ik begeleid jongeren en volwassenen in het ontwikkelen van hun talenten en adviseer in duurzame inzetbaarheid. Als oplossingsgerichte coach stimuleer ik eigen regie. Verder heb ik ruime ervaring als beleidsadviseur zorg en onderwijs. Ik ben een pionier, bruggenbouwer en mensgericht.

Goedgekeurd
MoniqueLoo
Monique Loo

Wil je uitgedaagd en geplaagd worden? Heb je op zijn tijd een stevig klankbord of heldere spiegel nodig? Wil je tot je recht kunnen komen, daarvan genieten en ons laten zien wat jij wil, kan en nodig hebt? Dan ben ik je maatje op je ontdekkingsreis!

Goedgekeurd
Irani
Irani Otten-Admiraal

Als bevlogen levensloopbaanprofessional en betrokken zingevingsexpert begeleid ik cliënten met een (veelal) complexe levensloop in hun vraagstukken op het snijvlak van werk en leven. Feedback die ik regelmatig krijg: "Ik voel mij oprecht gezien, gehoord, begrepen en erkend zonder oordeel."

Goedgekeurd
Anna
Anna Geburtig

De onderwerpen geluk en succes en hun betekenis voor mensen boeien me. Ik coach mensen om bewuste keuzes te maken in hun werk en loopbaan, studie of school.
De KernTalentenmethode is daarbij door haar genuanceerdheid een fijn instrument, ook voor hoogbegaafden en hun complexiteit.

Spring naar pagina:
1 2 3 4