7 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
FrancieLommen
Francie Lommen

Als CoreTalentsAnalyst en uitvaartbegeleider werk ik op de kantelingen van 't leven. Bij verwerking van verlies en afscheid in de breedste zin ligt mijn expertise. Mens, relatie en communicatie intrigeert me, vooral als mensen weer plezier in ‘t leven ervaren waardoor ze in beweging komen.

Goedgekeurd
EigenMeerwaarde
Ingeborg de Keizer

Ruim 10 jaar heb ik leiding mogen geven aan diverse teams. Wat mij daarin boeide: wat drijft mensen? De KernTalentenmethode biedt hierin zoveel Meerwaarde. Om ook mijn eigen KernTalenten helemaal te kunnen uitleven, ben ik zelfstandig coach geworden. Feedback: analytisch scherp, warm, betrokken.

Goedgekeurd
apparentlygifted
Sylvia Tas-Nöllen

Als coach is het mijn passie om je inzicht te geven in jouw KernTalenten. Met dit inzicht kan jij de beste keuzes maken in je werk of studie. De persoonlijke begeleiding en adviezen, dat zijn mijn sterke kanten.

Goedgekeurd
Ageethvdv
Ageeth van der Velden

Het verschil maken in het leven van de ander is wat ik graag doe en mij voldoening geeft. Met de KTA ontdekte ik zelf waarom en hoe ik dat van nature het liefste doe. Inmiddels heb ik met de KTA al bij veel mensen het verschil mogen maken. In mijn werk is het altijd de basis ongeacht de hulpvraag.

Goedgekeurd
MargaSpaanjaars
Marga Spaanjaars

Ik ben coach, trainer en KernTalentenanalist. Ik begeleid mensen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talenten en het optimaal inzetten daarvan in de juiste omgeving. Veel van mijn cliënten zijn bekend met hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Mijn basis: jouw kracht en motivatie!

Goedgekeurd
EchtTalent
Fatima El Hasnaoui - Aitouny

The only way to do great work is to love what you do” Steve Jobs

Levens & jongerencoach
Mijn ambitie is om mensen uit diverse achtergronden in alle levensfases te inspireren om vanuit sterke KernTalenten in beweging te komen.
De glimlach tevoorschijn toveren dat is waar mijn ogen van blinken!

Spring naar pagina:
1 2