25 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
HekmanA
Ali Hekman

Ali is als coach en reïntegratiedeskundige gespecialiseerd op gebied van hoogbegaafd en werk.
Vanuit de visie dat het essentieel is om jezelf te mogen en te kunnen zijn gaat ze graag maatwerktrajecten aan om mensen te laten ervaren waar hun oplossingen en mogelijkheden liggen voor in de toekomst.

Goedgekeurd
Anna
Anna Geburtig

De onderwerpen geluk en succes en hun betekenis voor mensen boeien me. Ik coach mensen om bewuste keuzes te maken in hun werk en loopbaan, studie of school.
De KernTalentenmethode is daarbij door haar genuanceerdheid een fijn instrument, ook voor hoogbegaafden en hun complexiteit.

Goedgekeurd
Paulinecoret
Pauline Coret-Bökenkamp

Vanuit mijn sterke KernTalenten coach ik met veel passie mensen met een veelal complexe levensloop naar een zinvolle invulling van werk en privéleven vanuit de gedachte "iedereen is oké". Ik ben expert hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en andere bijzondere breinen.

Goedgekeurd
Maia
Maïa van der Meer

Als coach voor (hoog)begaafde en sensitieve personen leer ik mensen het perspectief kiezen om hun leven positief in te richten. Met kennis uit de positieve psychologie, interventies uit het oplossingsgericht coachen en inzicht in hun KernTalenten laat ik mensen floreren.

Goedgekeurd
Irani
Irani Otten-Admiraal

Als bevlogen levensloopbaanprofessional en betrokken zingevingsexpert begeleid ik cliënten met een (veelal) complexe levensloop in hun vraagstukken op het snijvlak van werk en leven. Feedback die ik regelmatig krijg: "Ik voel mij oprecht gezien, gehoord, begrepen en erkend zonder oordeel."

Goedgekeurd
Sandra Twisk

Mijn bedrijfsactiviteiten bevinden zich nog in de opstartfase. Ook een website is nog in ontwikkeling. Ik ben natuurlijk wel bereikbaar voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Dit kan via de mail of telefoon:
sandratwisk@gmail.com
0651668810

Spring naar pagina:
1 2 3 4 5