10 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
Truus Krenn

Ik heb er plezier in om via begeleiding, coaching en advisering mensen in hun kracht en in beweging te zetten bij vragen rondom werk en leven. De KernTalentenanalyse helpt om keuzes te maken in werk, studie en relaties en bij het voorkomen van burn out en bore out. Motto: de juiste plek werkt!

Goedgekeurd
Anna
Anna Geburtig

De onderwerpen geluk en succes en hun betekenis voor mensen boeien me. Ik coach mensen om bewuste keuzes te maken in hun werk en loopbaan, studie of school.
De KernTalentenmethode is daarbij door haar genuanceerdheid een fijn instrument, ook voor hoogbegaafden en hun complexiteit.

Goedgekeurd
Jacco
Jacco Stolker

Wil je weten hoe je het beste in jezelf of in je medewerkers naar boven haalt? Hoe je teams optimaal kunt laten functioneren of hoe je de juiste persoon op de juiste plaats inzet? Ik help individuen en bedrijven bij het ontdekken en benutten van menselijk potentieel. Concreet en direct toepasbaar.

Goedgekeurd
BasRijnders
Bas Rijnders

"Stress en Burn/bore-out" is mijn specialisatie als coach en therapeut. Hoe gebruik je je ‘energie-systeem‘ op een juiste manier zodat je gezond blijft en succesvol bent? Voor professionals en particulieren. Bij stressklachten, burn/bore-out en andere (levens)vragen. Voor herstel en preventie!

Goedgekeurd
Paulinecoret
Pauline Coret-Bökenkamp

Vanuit mijn sterke KernTalenten coach ik met veel passie mensen met een veelal complexe levensloop naar een zinvolle invulling van werk en privéleven vanuit de gedachte "iedereen is oké". Ik ben expert hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en andere bijzondere breinen.

Goedgekeurd
Ageethvdv
Ageeth van der Velden

Het verschil maken in het leven van de ander is wat ik graag doe en mij voldoening geeft. Met de KTA ontdekte ik zelf waarom en hoe ik dat van nature het liefste doe. Inmiddels heb ik met de KTA al bij veel mensen het verschil mogen maken. In mijn werk is het altijd de basis ongeacht de hulpvraag.

Spring naar pagina:
1 2