17 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
FransCorten
Frans Corten

Loopbaancoach voor hoogbegaafden sinds 2001. Introduceerde de KernTalentenmethode in Nederland. KernTalententrainer sinds 2012, leidde ca. 35 analisten op. Boek 'Uitzonderlijk Talent' verschijnt maart 2019.

Goedgekeurd
brenda.slagter
Brenda Slagter

'Mensen in beweging brengen' is mijn kernpassie en rode draad in m'n leven.
Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen verschil maken als zij werken vanuit hun talent en daarin gezien, gewaardeerd en versterkt worden. Ik zet m'n kennis en ervaring in als leider, onderwijskundige, coach, trainer.

Goedgekeurd
janouvos
Janou Vos

Het is mijn passie om als coach en KernTalentenanalist jou te inspireren in jezelf te geloven en zo het beste uit jezelf te halen. Ik help je graag op weg om je sterke kanten te gaan zien en authentiek jezelf te zijn, zodat je volop energie, plezier en voldoening gaat ervaren in je werk en leven.

Goedgekeurd
LindyFrumau
Lindy Frumau

Bij Breinsteyn werk ik met kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een hoog ontwikkelingspotentieel, die hun creatieve, emotionele en praktische intelligentie en wijsheid willen vergroten. Ontdekken en ontplooien van talent en zelf staan centraal.

Goedgekeurd
Sandra Twisk

Mijn bedrijfsactiviteiten bevinden zich nog in de opstartfase. Ook een website is nog in ontwikkeling. Ik ben natuurlijk wel bereikbaar voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Dit kan via de mail of telefoon:
sandratwisk@gmail.com
0651668810

Goedgekeurd
Maia
Maïa van der Meer

Als coach voor (hoog)begaafde en sensitieve personen leer ik mensen het perspectief kiezen om hun leven positief in te richten. Met kennis uit de positieve psychologie, interventies uit het oplossingsgericht coachen en inzicht in hun KernTalenten laat ik mensen floreren.

Spring naar pagina:
1 2 3