7 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
Irani
Irani Otten-Admiraal

Als bevlogen levensloopbaanprofessional en betrokken zingevingsexpert begeleid ik cliënten met een (veelal) complexe levensloop in hun vraagstukken op het snijvlak van werk en leven. Feedback die ik regelmatig krijg: "Ik voel mij oprecht gezien, gehoord, begrepen en erkend zonder oordeel."

Goedgekeurd
Paulinecoret
Pauline Coret-Bökenkamp

Vanuit mijn sterke KernTalenten coach ik met veel passie mensen met een veelal complexe levensloop naar een zinvolle invulling van werk en privéleven vanuit de gedachte "iedereen is oké". Ik ben expert hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en andere bijzondere breinen.

Goedgekeurd
Maia
Maïa van der Meer

Als coach voor (hoog)begaafde en sensitieve personen leer ik mensen het perspectief kiezen om hun leven positief in te richten. Met kennis uit de positieve psychologie, interventies uit het oplossingsgericht coachen en inzicht in hun KernTalenten laat ik mensen floreren.

Goedgekeurd
janouvos
Janou Vos

Het is mijn passie om als coach en KernTalentenanalist jou te inspireren in jezelf te geloven en zo het beste uit jezelf te halen. Ik help je graag op weg om je sterke kanten te gaan zien en authentiek jezelf te zijn, zodat je volop energie, plezier en voldoening gaat ervaren in je werk en leven.

Goedgekeurd
MarjoleinAppeldoorn
Marjolein Appeldoorn

Als CoreTalentsAnalyst en Uitvaartverzorger werk ik op de kantelingen van het leven. Mensen in beweging brengen, weer plezier in het leven te ervaren is een privilege. Bij levensvragen, verwerking van verlies en afscheid in de breedste zin van het woord ligt mijn expertise.

Goedgekeurd
Jacco
Jacco Stolker

Wil je weten hoe je het beste in jezelf of in je medewerkers naar boven haalt? Hoe je teams optimaal kunt laten functioneren of hoe je de juiste persoon op de juiste plaats inzet? Ik help individuen en bedrijven bij het ontdekken en benutten van menselijk potentieel. Concreet en direct toepasbaar.

Spring naar pagina:
1 2