11 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
WillemS
Willem Stortelder

Niet altijd wordt al het voorhanden talent aangesproken. Voor de werknemer betekent dat minder werkplezier, voor de werkgever minder productiviteit. De mens is dé onderscheidende schakel is in een duurzame en gezonde organisatie, het ontdekken en benutten van ieders talent aldus een voorwaarde.

Goedgekeurd
EchtTalent
Fatima El Hasnaoui - Aitouny

The only way to do great work is to love what you do” Steve Jobs

Levens & jongerencoach
Mijn ambitie is om mensen uit diverse achtergronden in alle levensfases te inspireren om vanuit sterke KernTalenten in beweging te komen.
De glimlach tevoorschijn toveren dat is waar mijn ogen van blinken!

Goedgekeurd
DeCromCAT
Marc de Crom

Als je jouw talenten mag inzetten heb je het naar je zin en gaan je ogen stralen. Je toont bevlogenheid, inzet, verantwoordelijkheid, initiatief, enthousiasme, drive en ga zo nog maar even door. Je geniet gewoonweg meer. Het is mijn missie om jouw KernTalenten te ontdekken.

Goedgekeurd
MarjoleinAppeldoorn
Marjolein Appeldoorn

Als CoreTalentsAnalyst en Uitvaartverzorger werk ik op de kantelingen van het leven. Mensen in beweging brengen, weer plezier in het leven te ervaren is een privilege. Bij levensvragen, verwerking van verlies en afscheid in de breedste zin van het woord ligt mijn expertise.

Goedgekeurd
Jacco
Jacco Stolker

Wil je weten hoe je het beste in jezelf of in je medewerkers naar boven haalt? Hoe je teams optimaal kunt laten functioneren of hoe je de juiste persoon op de juiste plaats inzet? Ik help individuen en bedrijven bij het ontdekken en benutten van menselijk potentieel. Concreet en direct toepasbaar.

Goedgekeurd
HansLipsCoacht
Hans Lips

Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd sterk de behoefte gevoeld om er voor iemand te mogen zijn. Dit samen met een gezonde nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft en beweegt. Motivatie, levensstijl, doel, dilemma’s en keuzes. Ik houd van diepgang; het mag, moet zelfs, ergens over gaan.

Spring naar pagina:
1 2