17 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
abrink72
Annelies van den Brink

Wist je dat je favoriete speelgoed uit je kindertijd alles zegt over je talenten?
Mijn plezier zit in je helpen om je eigen aard beter te begrijpen en vanuit je eigen kracht te gaan leven. Of je nu voor je studiekeuze staat of vragen hebt over je werk.

Goedgekeurd
Ageethvdv
Ageeth van der Velden

Het verschil maken in het leven van de ander is wat ik graag doe en mij voldoening geeft. Met de KTA ontdekte ik zelf waarom en hoe ik dat van nature het liefste doe. Inmiddels heb ik met de KTA al bij veel mensen het verschil mogen maken. In mijn werk is het altijd de basis ongeacht de hulpvraag.

Goedgekeurd
WillemS
Willem Stortelder

Niet altijd wordt al het voorhanden talent aangesproken. Voor de werknemer betekent dat minder werkplezier, voor de werkgever minder productiviteit. De mens is dé onderscheidende schakel is in een duurzame en gezonde organisatie, het ontdekken en benutten van ieders talent aldus een voorwaarde.

Goedgekeurd
Anna
Anna Geburtig

De onderwerpen geluk en succes en hun betekenis voor mensen boeien me. Ik coach mensen om bewuste keuzes te maken in hun werk en loopbaan, studie of school.
De KernTalentenmethode is daarbij door haar genuanceerdheid een fijn instrument, ook voor hoogbegaafden en hun complexiteit.

Goedgekeurd
dbudel
Danielle Budel

Ik begeleid jongeren en volwassenen in het ontwikkelen van hun talenten en adviseer in duurzame inzetbaarheid. Als oplossingsgerichte coach stimuleer ik eigen regie. Verder heb ik ruime ervaring als beleidsadviseur zorg en onderwijs. Ik ben een pionier, bruggenbouwer en mensgericht.

Goedgekeurd
BasRijnders
Bas Rijnders

"Stress en Burn/bore-out" is mijn specialisatie als coach en therapeut. Hoe gebruik je je ‘energie-systeem‘ op een juiste manier zodat je gezond blijft en succesvol bent? Voor professionals en particulieren. Bij stressklachten, burn/bore-out en andere (levens)vragen. Voor herstel en preventie!

Spring naar pagina:
1 2 3