11 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
Jacco
Jacco Stolker

Wil je weten hoe je het beste in jezelf of in je medewerkers naar boven haalt? Hoe je teams optimaal kunt laten functioneren of hoe je de juiste persoon op de juiste plaats inzet? Ik help individuen en bedrijven bij het ontdekken en benutten van menselijk potentieel. Concreet en direct toepasbaar.

Goedgekeurd
HansLipsCoacht
Hans Lips

Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd sterk de behoefte gevoeld om er voor iemand te mogen zijn. Dit samen met een gezonde nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft en beweegt. Motivatie, levensstijl, doel, dilemma’s en keuzes. Ik houd van diepgang; het mag, moet zelfs, ergens over gaan.

Goedgekeurd
MargaSpaanjaars
Marga Spaanjaars

Ik ben coach, trainer en KernTalentenanalist. Ik begeleid mensen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talenten en het optimaal inzetten daarvan in de juiste omgeving. Veel van mijn cliënten zijn bekend met hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Mijn basis: jouw kracht en motivatie!

Goedgekeurd
brenda.slagter
Brenda Slagter

'Mensen in beweging brengen' is mijn kernpassie en rode draad in m'n leven.
Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen verschil maken als zij werken vanuit hun talent en daarin gezien, gewaardeerd en versterkt worden. Ik zet m'n kennis en ervaring in als leider, onderwijskundige, coach, trainer.

Goedgekeurd
DeCromCAT
Marc de Crom

Als je jouw talenten mag inzetten heb je het naar je zin en gaan je ogen stralen. Je toont bevlogenheid, inzet, verantwoordelijkheid, initiatief, enthousiasme, drive en ga zo nog maar even door. Je geniet gewoonweg meer. Het is mijn missie om jouw KernTalenten te ontdekken.

Goedgekeurd
riannevdven
Rianne van de Ven

Coach voor hoogbegaafde volwassenen. Voorzitter Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV). ECHA Specialist in Gifted Education. HSP Professional.

Spring naar pagina:
1 2