20 KernTalentenanalisten
Goedgekeurd
riannevdven
Rianne van de Ven

Coach voor hoogbegaafde volwassenen. Voorzitter Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV). ECHA Specialist in Gifted Education. HSP Professional.

Goedgekeurd
BasRijnders
Bas Rijnders

"Stress en Burn/bore-out" is mijn specialisatie als coach en therapeut. Hoe gebruik je je ‘energie-systeem‘ op een juiste manier zodat je gezond blijft en succesvol bent? Voor professionals en particulieren. Bij stressklachten, burn/bore-out en andere (levens)vragen. Voor herstel en preventie!

Goedgekeurd
Truus Krenn

Ik heb er plezier in om via begeleiding, coaching en advisering mensen in hun kracht en in beweging te zetten bij vragen rondom werk en leven. De KernTalentenanalyse helpt om keuzes te maken in werk, studie en relaties en bij het voorkomen van burn out en bore out. Motto: de juiste plek werkt!

Goedgekeurd
janouvos
Janou Vos

Het is mijn passie om als coach en KernTalentenanalist jou te inspireren in jezelf te geloven en zo het beste uit jezelf te halen. Ik help je graag op weg om je sterke kanten te gaan zien en authentiek jezelf te zijn, zodat je volop energie, plezier en voldoening gaat ervaren in je werk en leven.

Goedgekeurd
Ageethvdv
Ageeth van der Velden

Het verschil maken in het leven van de ander is wat ik graag doe en mij voldoening geeft. Met de KTA ontdekte ik zelf waarom en hoe ik dat van nature het liefste doe. Inmiddels heb ik met de KTA al bij veel mensen het verschil mogen maken. In mijn werk is het altijd de basis ongeacht de hulpvraag.

Goedgekeurd
apparentlygifted
Sylvia Tas-Nöllen

Als coach is het mijn passie om je inzicht te geven in jouw KernTalenten. Met dit inzicht kan jij de beste keuzes maken in je werk of studie. De persoonlijke begeleiding en adviezen, dat zijn mijn sterke kanten.

Spring naar pagina:
1 2 3 4